Nian Motorcenter AB

Nian Motorcenter AB

Varmt välkomna tillbaka hit till bloggen! Som många av er redan är väl medvetna om så brukar jag ju för det mesta skriva om saker och ting som har med familj att göra, men här idag så funderade jag lite på om jag skulle ta och skriva lite om en bilverkstad för er i Österbybruk, Tierp, Älvkarleby, Sandviken och Gävle med omnejd som nu under den senaste tiden har hört av er hit till mig och efterfrågat om jag faktiskt kan rekommendera någon bra sådan till er alla.

Eftersom att jag nu då även vet om att det ändå är så pass många av er som befinner er här omkring där jag själv bor, så kände jag helt enkelt att jag kunde ta och passa på att uppmärksamma den bilverkstad som jag själv alltid väljer att vända mig till och de heter inget annat än Nian Motorcenter AB. Personligen så fann jag dem genom en rekommendation från en nära vän till mig som själv kände att han hade fått så mycket bra hjälp från denna bilverkstad. Efter att jag själv hade vänt mig dit så förstod jag precis vad han menade och jag är oerhört nöjd med all den kvalitativa och engagerade hjälp som jag fick när det kom till min bil. Hur som helst, så vet jag ju att detta inte egentligen har något att göra med det som jag i vanliga fall skriver om, men eftersom att det nu ändå var rätt så många av er som frågade om detta så ville jag helt enkelt bara vara behjälpligt på något sätt. Jag tycker i varje fall att ni ska ta och kika vidare på Nian Motorcenter AB ifall det nu är så att ni är i behov av hjälp med era bilar och jag hoppas att det här nu kommer att kunna vara information som ni kan dra nytta av!


Kommentarer är stängda.