Min pappa får hjälp med städningen

Min pappa får hjälp med städningen

God eftermiddag, hjärtligt välkommen ska du vara till mig och min blogg. Såhär mitt i veckan tänkte jag passa på att skriva ett inlägg, det ska handla om företaget 1:a Omtanken. Det är företaget som under en kortare period har hjälpt min pappa med städservice i Karlshamn.

För några år sedan dog min mamma, vilket lämnade min pappa och resten av familjen helt förstörda. Pappa har sedan dess bara blivit sjukare och sjukare, snart är det nog dags för honom att flytta in på ett ålderdomshem. Men fram till dess gör jag och mina syskon allt för att han ska må bra, oavsett om det handlar om åka till affären åt honom eller åka dit och fika. Vi har dock märkt att det tar mycket av vår tid att vara med honom hela tiden, även om vi är många syskon. Det gjorde att vi valde att leta upp ett företag som kunde hjälpa honom med städservice i Karlshamn, vi hittade då 1:a Omtanken och fick direkt känslan av att det var rätt företag för jobbet. Genom att ta hjälp av dem får pappa all den hjälpen han behöver med städningen samtidigt som vi inte behöver lägga ner för mycket av vår tid på det. Både pappa, jag och alla mina syskon är nöjda med hur det ser ut i dagsläget, sedan får vi helt enkelt bara ta allt som det kommer. Med det här inlägget vill jag passa på att lyfta upp det här företaget och allt underbart arbete som de gör för folk, vad det än kan handla om. Vår vardag har blivit mycket enklare sedan de började hjälpa vår pappa, och det är något vi verkligen uppskattar. För att sammanfatta dagens inlägg vill jag helt enkelt bara rekommendera det här företaget ifall det skulle vara någon av er som är intresserade av att få hjälp med städservice i Karlshamn.


Kommentarer är stängda.