Kollade igenom gamla bilder från bröllopet

Kollade igenom gamla bilder från bröllopet

Hallå där alla läsare! Jag hoppas att ni har det bra och njuter av sommarens sista veckor med mycket bad och sol. Hemma i Helsingborg så har vi haft några riktigt fina veckor nu på senaste vilket alltid är en fördel när man arbetar utomhus. Om vi glömmer vädret för en stund och så tänkte jag hoppa över till något helt annat, jag har nämligen snurrat in mig lite på foto och det är något som jag därför vill prata lite mer om. Det var efter att jag gick igenom de bilder som vår bröllopsfotograf hade tagit för några år sedan, som mitt intresse började växte. Vårat bröllop var för drygt två år sedan och jag kommer ihåg väldigt väl över hur vi letade efter en bröllopsfotograf. Jag och min fru gick igenom flertalet portfolion från olika fotografer innan vi fattade ett beslut, men det var det absolut värt. Vi hittade en bröllopsfotograf här i Helsingborg som vi tyckte hade ett väldigt fint portfolio.

För några dagar sedan satt jag som sagt och kollade igenom dessa bilder, det verkligen härliga minnen som dök upp i huvudet. Jag blev också lite intresserad över det här med foto, så nu sitter jag faktiskt och kollar på kameror för att kanske införskaffa mig en. Det här kommer i så fall vara mer som ett hobbyprojekt, där jag fotar naturen och sånt. Jag har absolut inga planer på att sadla om till någon bröllopsfotograf, men en ny hobby är aldrig fel. Det finns så mycket man kan göra inom foton, speciellt med dagens alla funktioner i de olika redigeringsverktygen. Så jag kan absolut tänka mig att bygga upp lite kunskap och kanske göra ett fint fotoalbum med roliga tillfällen och upplevelser. Är det någon av er som har några tips och tricks inom foto så får ni gärna kommentera. Ha en fin dag!  


Kommentarer är stängda.