Fikastund på café i Klippan med syster

Fikastund på café i Klippan med syster

Hejsan på er i det härliga sommarvädret

Idag efter jobbet ska jag och min syster åka till ett café i Klippan som vi har hört så mycket gott om. Vi brukar försöka hitta på något i alla fall en gång i veckan. Ofta blir det faktiskt att di tar en fika på något café så att man kan sitta och prata lite i lugn och ro. Ibland blir dt lite shopping med, det är inte allt för sällan heller. Då kan det vara att någon av oss vill ha smakråd gällande något, vare sig det handlar om nåt klädesplagg eller inredning eller vad det kan vara. Vi har ganska olika smak men har ju lärt oss vad den andra gillar och trivs i så då ser man till det när man ska ge smakråd.

Att gå på café är något som jag uppskattat att göra enda sen man gick typ i gymnasiet, då gick vi ofta ut och tog en fika och så satt man där och pratade om skola och killar. Mycket killsnack blev det kommer jag ihåg! Nu handlar det mer om familjen, planerade semestrar eller vardagsbekymmer. Det känns fint att vi har varandra att prata med och vi kan verkligen pratat om allt så det är väldigt skönt.

Hon hade hört om det här caféet i Klippan så vi ska passa på att göra en utflykt dit, det ska bli spännande att testa något nytt. Ofta blir det annars ungefär samma café för man vet att de har ett utbud man gillar och sköna platser att sitta på. Men först blir det ett par timmar till med jobb och sedan ska jag ge mig ut i solen, jag hoppas de har uteservering så vi kan sitta ute. Nu när det är så fint väder vill man ju vara ute och njuta av solen. Ha en fortsatt fin eftermiddag kära ni!


Kommentarer är stängda.