En städfirma i Kil

En städfirma i Kil

Godmorgon godmorgon! Det är inte ofta som jag väljer att skriva ett inlägg så här på morgonkvisten men jodå idag är även jag uppe med tuppen och det är för att det kommer en städfirma hit om bara någon timme. Då vill jag väldigt ogärna sitta kvar i huset, så därför fick jag ställa klockan i morse men av någon konstig anledning så vaknade jag betydligt tidigare än när klockan ringde. Jag funderar på om jag ska ta en sväng in till Karlstad under tiden som jag har en städfirma på besök, det är inte någon markant distans mellan Karlstad och Kil. Dessutom så finns det lite bättre utbud av mattaffärer i Karlstad så att jag kan storhandla inför helgen, så behöver jag inte bekymra mig över det sen. Men det räcker nog inte att bara åka in för att handla mat, jag tror nog att jag behöver stanna lite längre ändå. Det finns lite saker jag kan göra under tiden som städfirman är här, både roliga och tråkiga. Jag skulle behöva åka till en återvinningsstation och slänga lite skräp, men sen skulle jag även behöva kika på lite nya kläder. Det ena låter betydligt roligare än det andra och jag tror att ni kan gissa vad jag föredrar, dessutom finns det faktiskt en återvinningscentral i Kil så det är lite dumt att åka in till Karlstad med allt skräp. Innan jag ger mig ut på äventyr och innan en städfirma kommer hit så ska jag först och främst koka lite kaffe så att jag får lite energi och blir mig själv en tidig morgon som denna. Det med teven på i bakgrunden är faktiskt inte helt tokigt ska ni veta, jag har alltid teven på i bakgrunden när jag är hemma och det känns inte lika ensamt då. Nu är det kaffedags!


Kommentarer är stängda.