Antistressbehandling i Kungsbacka

Antistressbehandling i Kungsbacka

Hallå där! Idag har det gått snart tre veckor sen jag senaste var på en antistressbehandling i Kungsbacka och jag mår faktiskt förvånansvärt mycket bättre än vad jag själ hade trott. Ibland handlar man i situationer som påverkar ens psyke oerhört mycket och det kan vara svårt att ta sig igenom dem utan att få någon hjälp. Oavsett om det är en liten eller stor knipa man har hamnat i så kan stress vara någonting som gör problemen mycket värre än vad de är och framförallt så kan det påverka än otroligt mycket, därför är det bra om man tar hjälp om man känner att det kan bli svårt att hantera det ensam. Jag gick på en antistressbehandling för att jag helt enkelt kände att jag inte kunde hinna med vardagen, det blev för mycket att ta hand om barn, jobb och däremellan hinna med alla hushållssysslor som finns. Det var väldigt nära att jag gick in i väggen. Som tur var så hade jag en chef med full förståelse för hur det är att vara ensamstående småbarnsförälder och hon vet att det är ett arbete som kräver väldigt mycket tid och engagemang. Att sluta arbeta har egentligen aldrig varit något alternativ för mig, jag älskar det jag gör på jobbet och min chef värdesätter mig väldigt högt. Därför kändes det riktigt bra att det var därifrån hjälpen kom, hon föreslog en antistressbehandling och jobb hemifrån två dagar i veckan som en plan för att få ordning på allting. Nu tre veckor senare så känner jag inte den minsta stressen över någonting och jag mår strålande, när mitt barn är på dagis så åker jag till och med in till kontoret i Kungsbacka för att arbeta där under de timmarna min son är borta. Så till alla där ute som känner er stressade gå på en antistressbehandling och prata ut med människor om era problem, det hjälper!


Kommentarer är stängda.